Hudba je nejlepší umění. Zahání smutek.

Avril Lavigne

Avril Lavigne diskografie

1. června 2010 v 11:55 | Gabby*
Název alba:Rok výroby:
The softer side2009
All you will never know2008
The Best Damn Thing2007
Under My Skin2004
My World (CD + DVD)2003
Let Go2002

Avril Lavigne shoot 9

25. května 2010 v 11:52 | Gabby*

Avril Lavigne shoot 8

25. května 2010 v 11:51 | Gabby*

Avril Lavigne shoot 7

25. května 2010 v 11:49 | Gabby*

Avril Lavigne shoot 6

8. května 2010 v 14:54 | Gabby*

Avril Lavigne shoot 5

8. května 2010 v 14:28 | Gabby*

Avril Lavigne shoot 4

8. května 2010 v 14:27 | Gabby*

Avril Lavigne shoot 3

3. dubna 2010 v 12:26 | Gabby*

Avril Lavigne shoot 2

23. března 2010 v 11:54 | Gabby*
Zdroj:

Podpis Avril

23. března 2010 v 11:43 | Gabby*

Zdroj:

Avril Lavigne shoot

23. března 2010 v 11:40 | Gabby*

Avril Lavigne shoot z videa Alice

16. března 2010 v 11:39 | Gabby*

Avril animace

23. února 2010 v 12:10 | Gabby*
Celebrity Polaroids @ MYSPACELYTS.NET

Zdroj: Google.com

Avril Lavigne Avatary

23. února 2010 v 12:07 | Gabby*

Avril Lavigne - Životopis

26. ledna 2010 v 11:46 | Gabby*

Povolání: Zpěvačka, herečka, modelka, textařka, módní návrhářka
Věk: 25
Datum narození: 27. 09. 1984
Místo narození:
Belleville, Ontario, Kanada
Výška: 160 cm
 
 

Reklama
Reklama