Hudba je nejlepší umění. Zahání smutek.
 


Rihanna shoot 9

8. června 2010 v 12:08 | Gabby* |  Rihanna
 


Rihanna shoot 8

8. června 2010 v 12:07 | Gabby* |  Rihanna

Miley Cyrus avatary 7

8. června 2010 v 12:00 | Gabby* |  Miley Cyrus


Avril Lavigne diskografie

1. června 2010 v 11:55 | Gabby* |  Avril Lavigne
Název alba:Rok výroby:
The softer side2009
All you will never know2008
The Best Damn Thing2007
Under My Skin2004
My World (CD + DVD)2003
Let Go2002

Rihanna shoot 7

1. června 2010 v 11:33 | Gabby* |  Rihanna

Rihanna - Rude boy text

1. června 2010 v 11:31 | Gabby* |  Rihanna
Come on rude boy, boy
Can you get it up
Come here rude boy, boy
Is you big enough
Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me, love me

Lady Gaga shoot 5

25. května 2010 v 11:55 | Gabby* |  Lady Gaga

Kam dál